Afbeelding
Foto:

Negen Hengeloërs verrast met lintje

HENGELO - Negen Hengeloƫrs werden op vrijdag 24 april door burgemeester Sander Schelberg verrast tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Vanwege de coronamaatregelen verliep dit wat anders dan gebruikelijk. De burgemeester heeft tussen 10.00 en 11.30 uur alle gedecoreerden gesproken via de telefoon/videobellen. Aansluitend heeft iedere gedecoreerde thuis een boeket met de felicitaties van het college van burgemeester en wethouders ontvangen.


De namen van de mensen die een lintje krijgen worden elk jaar in een speciale editie van de Staatscourant gepubliceerd. Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn: Jeroen Vaanholt, Christien Velthuis-Rupert, Hilda Meijer, Anneke Kuipers-Bollen, Gerrit Welberg, Aad Ruiter, Jan Ketzer en Ada Ketzer-de Wit. Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: Jan Bron.
Aangezien daadwerkelijke uitreiking van de onderscheidingen voorlopig niet mogelijk is, wordt er gekeken naar een later moment waarop dit alsnog kan plaatsvinden. Dit is uiteraard afhankelijk van de ontwikkeling van de coronacrisis.