Afbeelding
Foto:

SchoolfeestQuiz

GOOR - Geen schoolfeest dit jaar maar dat wil niet zeggen dat een aantal commissieleden van de Stichting School- en Volksfeest stil zitten. En zo is het idee ontstaan om wat leuks te organiseren in deze bijzonder vreemde tijden. Een quiz, veilig vanuit (je eigen) huis.


Het Schoolfeest komt op zaterdagavond 25 april vanaf 20.30 uur LIVE met een online quiz waarbij 75 vragen gesteld gaan worden die enkel en alleen over het School- en Volksfeest gaan. De vragen zijn merendeel multiple-choice, maar er zijn ook enkele bonusvragen. Dat de quiz enthousiast ontvangen werd blijkt wel uit het feit dat de teller na 5 dagen al op ruim 250 huishoudens stond die zich hadden aangemeld. Natuurlijk is ook gedacht aan de inwoners van Goor die wellicht niet zo digitaal zijn. Speciaal voor hen maakt het Schoolfeest een papieren versie die rond gebracht gaat worden naar de verzorgings- en verpleeghuizen op 27 april. Zij hebben tot 3 mei om toch mee te spelen en de vragen uit de quiz te beantwoorden op papier. En ook bij de tehuizen is enthousiast gereageerd. Ook komt er bij groenteboer Wiemerink een krat te staan met daarin een stapel papieren versies van de Schoolfeestquiz. Deze dienen weer te worden ingeleverd voor 4 mei op dezelfde locatie (andere krat). Deelname aan de quiz is gratis en de quiz wordt LIVE uitgezonden via YouTube. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen!

Hoe doe je mee?
Mail je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar quiz@schoolfeest.com. Na aanmelding ontvang je op zaterdag 25 april een mail met instructies en inloggegevens.