Afbeelding
Foto:

Aanstaande Nacht van Hengelo wordt verplaatst

HENGELO - Net als zo veel grote publieksevenementen wordt de komende editie van de Nacht van Hengelo verplaatst naar een nog nader te bepalen moment. Op basis van de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de Corona-pandemie is het niet realistisch om te verwachten dat er op de geplande datum (5 juni) een evenement van deze omvang georganiseerd kan worden. De samenwerkende partijen kunnen niet anders dan hun verantwoordelijkheid nemen door de Nacht uit te stellen.

Gezamenlijk besluit
Metropool, Horeca Hengelo vertegenwoordigd door stichting CHEF, SA-INT security en Hengelo Promotie betreuren dit besluit dat ze gezamenlijk hebben genomen. Achter de schermen is er al veel tijd en energie geïnvesteerd in het op poten zetten van een prachtige editie van de Nacht van Hengelo. De opzet zou anders zijn dan de voorgaande jaren, heel veel partijen zijn er druk mee geweest. Dan is het jammer dat de plannen voorlopig in de ijskast moeten. “Heel erg spijtig maar het is de enige juiste beslissing die door de organisatie genomen had kunnen worden”, aldus Miriam Groothuis, Evenementen Coördinator Hengelo Promotie.

Nieuwe datum onbekend
Het is nog niet duidelijk op welke nieuwe datum de Nacht van Hengelo gepland zal worden. Het is in ieder geval zeker dat zodra evenementen van deze omvang weer georganiseerd kunnen worden, alle partijen samen zullen optrekken om voor alle Hengeloërs weer een fantastisch event neer te zetten. Voor nu blijft het natuurlijk afwachten wat de toekomst ons brengt.