Afbeelding
Foto:

Het Bussemakerhuis
zoekt vrienden

BORNE - Niemand kan zonder vrienden, zeker niet in deze uitzonderlijke tijd! Een van de kerntaken van musea is het presenteren van de collectie. Nu dat voorlopig niet mogelijk is in de fysieke ruimte, deelt het Bussemakerhuis enkele malen per week via Facebook en Instagram objecten uit de huidige tentoonstelling.


Stichting Bussemakerhuis hoopt uiteraard dat het museum op termijn weer veilig open kan worden gesteld voor publiek. Ondertussen werken de medewerkers door aan het beheer van de collectie, de conservatie van het huis en de voorbereidingen van nieuwe exposities. Met de steun van vrienden kan dit unieke museum over de ontstaansgeschiedenis van de Twentse textielindustrie behouden blijven.

Vriendenpakketten
Met het lanceren van de nieuwe website zijn er ook nieuwe vriendenpakketten geïntroduceerd. U heeft de keus uit twee pakketten. Voor het pakket Bussemakervriend Basis betaalt u € 25,- en heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot het museum, de tuin, alle tentoonstellingen en ontvangt u tweemaal per jaar een nieuwsbrief. Bovendien krijgt u een leuk Welkomstpakket bij het eerste bezoek. Voor het pakket Bussemakervriend Plus betaalt u € 50,- en geniet u van extra voordelen zoals het meenemen van een introducé, exclusieve uitnodigingen voor onze nieuwe tentoonstellingen (driemaal per jaar) en de jaarlijkse speciale vriendenbijeenkomst.
Omdat Museum Bussemakerhuis een ANBI status heeft (Algemeen Nut Beogende Instelling) is uw gift geheel aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Aanmelden
Vriend worden kan heel eenvoudig via het aanmeldformulier op de website. Bezoek www.museumbussemaker
huis.nl/vriend-worden. Ook vindt u hier meer informatie over het aftrekken van de gift bij uw aangifte inkomstenbelasting. Help het museum nu door uw aanmelding. U kunt zich dan alvast verheugen op het moment dat het Bussemakerhuis weer in alle glorie wordt heropend.