Afbeelding
Foto:

Ik ben Edith Westendorp en ik geef verschillende kookworkshops bij de Volksuniversiteit in Hengelo en Almelo. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.


Bij de Volksuniversiteit bied ik elk seizoen een groot aantal workshops aan. Tijdens de workshop ‘Koken zonder pakjes en zakjes’ leer ik je hoe je een lekkere gezonde pastasaus kunt maken, een lekkere nasi, een kipcurry en nog veel meer doordeweekse gerechten, zonder ingewikkelde ingrediënten en volgens recepten die niet al te veel tijd kosten. Je leert op eenvoudige wijze kruidenmixen, sauzen en dressings maken zonder dat je naar kant-en-klare producten hoeft te grijpen. Ook is het weer bijna tijd om de barbecue aan te steken, gezellig buiten eten! In de workshop ‘BBQ en bijgerechten ’leer je hoe eenvoudig het is om sausjes, salades en andere barbecue bijgerechten zelf te maken! Ook zul je zien dat er meer op de barbecue kan dan de bekende hamburgers en worstjes. Ook voor vegetariërs is er tijdens deze workshop veel inspiratie op te doen! Mensen kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Koken is gezelligheid, en dat wil ik jou laten zien tijdens mijn workshops.

Edith Westendorp

In verband met het coronavirus starten er de komende weken geen workshops. Startdata worden bekend gemaakt, zodra er weer les gegeven kan worden. Zie www.volksuniversiteit-hengelo.nl.

Afbeelding