Afbeelding
Foto:

Ik ben Anuschka Houwen en geef binnenkort de workshops Ocean drum, Labyrint en Rainstick maken bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

In het gehaaste commerciële leven dat ik leidde, liep ik vast. Ik leefde met één voet op het gaspedaal en de ander op de rem. Zowel privé als zakelijk was er nooit rust, altijd haast, en geen evenwicht. Ik besloot terug te gaan naar de schoolbanken en kwam via een masteropleiding Coaching in aanraking met klankschalen. Van een gastdocent kreeg ik een klankschaalmassage. Er ging een wereld voor me open. Tot in mijn kern, maakte ik contact met mezelf. Zo (her)ontdekte ik mijn sensitiviteit. Het voelde als thuiskomen. Inmiddels heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. Ik ben Intuïtief Coach, werk met klankschalen en zet lichaamswerk in. Naast het coachen geef ik regelmatig leuke workshops zoals een labyrint maken, deze workshop is bedoeld voor wie behoefte heeft aan een dagelijks rustpunt in zijn of haar leven. Creëer je graag een eigen meditatieve momentje door te luisteren naar de rustgevende geluiden van het getik van regen? Dan is de workshop Rainstick maken echt wat voor jou.

Anuschka Houwen

De komende weken starten er geen cursussen in verband met het coronavirus. Zodra er weer les gegeven kan worden, wordt de startdatum bekend gemaakt. Zie www.volksuniversiteit-hengelo.nl