Afbeelding

Autowas Twente: voor een perfect schone auto

HENGELO - Voor veel automobilisten is het zelf wassen van de auto best een leuke klus. Maar je moet er wel de tijd voor hebben en het resultaat is niet altijd zo mooi als je hoopt. Een professionele wasbeurt bij Autowas Twente laat de auto op zijn allerbest voor de dag komen.

Autowas Twente beschikt sinds vorig jaar over drie moderne wasstraten. Deze installaties bieden de klant een optimaal, professioneel was resultaat. Voor uw auto de wasstraat in gaat, krijgt deze een handmatige voorwas om zo ook de moeilijke plekken zoals rond spiegels en randen goed schoon te krijgen. De volautomatische wasstraten bieden diverse programma's voor precies het gewenste resultaat. De roll-over machines werken met de zachtste, meest lakvriendelijke soft-tecs wasmaterialen. De meest exclusieve wielborstels dragen ook hier zorg voor een schoon en glanzend resultaat van uw kostbare bezit. Eén wasstraat heeft een doorrijhoogte van 3,1 meter voor bussen, campers en voertuigen met imperial. De twee andere wasstraten hebben een doorrijhoogte van 2,25 meter voor alle typen voertuigen.

Uitgebreide service
Op afspraak kunt u de auto een VIP-wash of complete poetsbeurt laten geven voor een showroomvers eindresultaat. Kleine imperfecties in de lak kunt u laten herstellen met spotrepair; zonder of met beperkt spuitwerk. Ook de camper of caravan kunt u op afspraak laten wassen door de medewerkers. Eventueel zelfs met reiniging van het interieur en het in de was zetten. Dit vanaf 29,95 euro. Kijk ook op de Facebook-pagina 'Autowas Twente' voor like, deel en win acties!

Zelf wassen
Autowas Twente beschikt ook over zes doe-het-zelf wasboxen en zes professionele stofzuigers. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bruikbaar. Zo kunt u zelf wassen en het interieur reinigen wanneer het ú uitkomt. In de verhoogde wasplaats kunt u ook een grotere bus zelf wassen. En heel praktisch: ook in de zelfwasboxen kunt u contactloos betalen met uw pinpas.

Kom langs
Autowas Twente is gevestigd aan de Höltersweg 30a op de Westermaat Zuid-West in Hengelo. De wasstraat is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.autowastwente.nl of bel met: 074-255 04 95.