De muziek van Brel in een koperen jasje

BORNE - De Euregio Brassband uit Borne geeft op zaterdag 14 maart om 20.00 uur een bijzonder concert in Het Kulturhus Borne. Samen met zangeres Micheline Van Hautem en bastrombonist Jos Jansen spelen zij de muziek van Brel in een unieke vertolking.

De Euregio Brassband gaat op zaterdag 14 maart een bijzondere samenwerking aan met zangeres Micheline Van Hautem in de vorm van het concert Brel & Brass: de muziek van Jacques Brel en de klanken van koperblazers in een interpretatie van Micheline Van Hautem. Bovendien soleert bastrombonist Jos Jansen, een welkbekende muzikant in de blaasmuziekwereld, bij diverse stukken. Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma waarbij Jos Jansen tevens zal soleren. Na de pauze voegt Micheline Van Hautem zich bij het ensemble om samen met de brassband de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Zij zal zingen, maar komt ook verrassend uit de hoek met andere instrumenten.

Dinerarrangement
Het concert vindt plaats in het Kulturhus Borne en begint om 20.00 uur. Voor deze voorstelling wordt een speciaal dinerarrangement in samenwerking met restaurant ‘KIR diner x bar’ in Borne aangeboden. Indien u van het dinerarrangement gebruik maakt, dient u zelf contact op te nemen met restaurant ‘KIR diner x bar’ (074 - 266 1421) om de gewenste tijd af te spreken.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op www.euregiobrassband.nl en toegangskaarten à 14,50 euro zijn te koop aan de deur of via www.kulturhusborne.nl (ook voor het diner-arrangement). Wees er snel bij, want vol = vol. Dit concert wordt onder andere financieel mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en het VSB fonds.