Afbeelding
Foto:

Parkinson Café bestaat 5 jaar

HENGELO - Het Borsthuis in Hengelo staat dinsdag 10 maart weer in het teken van het Parkinson Café. Vanaf 14.00 uur zijn mensen met de ziekte van Parkinson, hun naasten, zorgverleners en overige geïnteresseerden welkom. Het programma van deze informele en feestelijke bijeenkomst begint om 14.30 uur.

Tijdens deze jubileum-editie komt cabaretier en parkinsonpatiënt Hans Holtslag optreden met zijn voorstelling: Kristallen tranen. Het belooft een feest der herkenning te worden; als geen ander kan Hans benoemen waar parkinsonpatiënten tegenaan kunnen lopen, soms verdrietig van kunnen worden of hartelijk om kunnen lachen. Daarnaast is er weer volop ruimte voor gezelligheid en contact met lotgenoten. Aanmelden is wenselijk (en kosteloos) en kan via info@parkinsoncafehengelo.nl. Meer informatie is te vinden op www.parkinsoncafehengelo.nl

Parkinson Café Hengelo
Het Parkinson Café is een initiatief van de Parkinson Vereniging in samenwerking met TriviumMeulenbeltZorg (TMZ). Tijdens het evenement worden er in een ontspannen sfeer diverse ontwerpen besproken. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunnen bezoekers ook contact leggen met lotgenoten. Iedereen is van harte welkom, dus ook geïnteresseerden die niet in Hengelo wonen. Meer informatie is te vinden op www.parkinsoncafehengelo.nl.

Over Parkinson
De ziekte van Parkinson is een hersenziekte die met name ouderen treft. Als gevolg van vergrijzing neemt dit helaas toe. Er is veel onderzoek naar het behandelen van deze ziekte en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten. Een echte genezing is er echter nog niet. Het Parkinson Café biedt veel steun.