Afbeelding
Foto:

Start kaartverkoop voor ‘Ramadan Conference’

HENGELO - De eerste ‘Ramadan Conference’, vorig jaar, betekende een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO1.

Voor Najib Amhali en Anuar reden genoeg om terug te keren met een nieuwe ‘Ramadan Conference 2020’, door Trouw beschreven als: ‘Een vrolijke en hilarische show over de ramadan!’ De voorstelling zal in slechts enkele theaters te zien zijn. Waaronder Schouwburg Hengelo, op dinsdag 7 april aanstaande.

Nieuwe gast
Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl Roué behoorlijke trek heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand. Vanzelfsprekend laten de mannen ook hun licht schijnen over de actualiteit. Tijdens de ‘Ramadan Conference’ betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen. Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Kaarten
Kaarten voor de ‘Ramadan Conference’ op 7 april 2020 om 20.00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 29,50 (inclusief garderobe en een drankje) en zijn te koop aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag t/m zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur) en via www.schouwburghengelo.nl.