Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Rommelmarkt HKC

HENGELO - Ieder jaar organiseert de Hengelosche Korfbal Club (HKC) op de eerste zaterdag in maart een grote rommelmarkt. Op zaterdag 7 maart is het weer tijd voor dit gezellige evenement.

Alle waren zullen weer overzichtelijk worden uitgestald. Het meeste is overdekt, dus regen is geen probleem. In en om het clubhuis, in de kleedkamers, de jeu de boulebanen en twee grote tenten zullen de HKC-ers weer een grote variatie aan goederen te koop aanbieden. Bijvoorbeeld: elektrische apparatuur, computers, kleding, boeken, speelgoed, glaswerk, curiosa/brocante, verlichting, campingartikelen. (Er worden geen meubels aangeboden.) Eén van de tenten zal helemaal gevuld zijn met speelgoed, knuffels en legpuzzels. In het clubhuis treft men een grote hoeveelheid boeken en er is een grote sortering LP’s, CD’s, DVD’s en videobanden. Er is bovendien een speciale ruimte met TV’s, radio’s, computers, beeldschermen. In het clubhuis zal ook opnieuw het bekende rad van avontuur staan, men kan er leuke prijsjes winnen. Natuurlijk zal ook dit jaar het beroemde 'broodje rommelmarkt' verkrijgbaar zijn. Aan de bar zijn tevens koffie en andere consumpties verkrijgbaar.

Lange traditie

De groots opgezette rommelmarkt wordt al meer dan 40 jaar op rij georganiseerd en trekt jaarlijks honderden belangstellenden. Zelfs van buiten Hengelo, inclusief de oosterburen, weten mensen al jaren het HKC-veld te vinden. Van een gedeelte van de opbrengst profiteert de jeugd van HKC en verder komt het de gehele vereniging ten goede. U bent van harte welkom aan de Ruijsdaelstraat 2 op Sportpark ’t Wilbert in Hengelo. De altijd gezellige rommelmarkt is geopend van 09.00 tot 13.00 uur.