Kerst bij Baptistengemeente

HENGELO - De Baptistengemeente Hengelo heeft rond de kerstdagen een aantal muzikale diensten gepland staan.

Het kerstfeest voor het hele gezin wordt aanstaande zondag 22 december gevierd vanaf 17.00 uur. Jong en oud is welkom en vult het programma met onder andere muziek en toneel. Tussendoor wordt een eenvoudige broodmaaltijd geserveerd om samen te genieten van kerst.

Kerst
De kerk van de Baptistengemeente Hengelo aan de Oldenzaalsestraat 260 in Hengelo opent tevens haar deuren op kerstavond, 24 december, voor bezoekers. Gospelkoor Chanoeka zal op deze avond een optreden verzorgen, bezoekers zijn welkom vanaf 22.00 uur. Aansluitend is op eerste kerstdag, 25 december, een kerstdienst vanaf 10.00 uur met medewerking van Cantiamo. De beide kerstdiensten zijn onder leiding van Bennie Kooistra.

Top 2000
De Top 2000 kent veel liefhebbers die jaarlijks uitkijken naar dit muzikale uiteinde van het jaar. Voor de echte muziekliefhebbers is er daarom op 29 december een laatste, bijzondere dienst in de baptistenkerk. Vanaf 10.00 uur begint de Top2000-dienst, om mee te zingen en luisteren met de beste muziek. Meer informatie over deze bijzondere dienst kan men vinden door de website te raadplegen; www.top2000kerkdienst.nl/hengelo.

Meer informatie
Kijk voor de volledige agenda en meer informatie over de kerk en kerkdiensten op www.baptistenhengelo.nl.