Afbeelding
Foto:

Oliebollenactie

HENGELO - De oliebollen van Scouting Ariëns Ingrid zijn weer te bestellen. De jaarlijkse oliebollenactie vindt plaats op 29 en 30 december. Men bakt in deze dagen ruim 15.000 oliebollen.

Vooraf bestelde oliebollen worden op zondag 29 en maandag 30 december vers bij de klanten thuisbezorgd (gratis). Een zak van 10 stuks kost € 7,00. Bestellen is mogelijk via www.ariens-ingrid.nl/
oliebollen
. Bestellen kan nog tot en met zaterdag 21 december. Op 29 en 30 december is er ook nog losse verkoop in het clubgebouw in Hengelo (Haaksbergerstraat 38).

Constante kwaliteit

De jeugdleden, leiding en andere betrokkenen zijn fanatiek bezig met de verkoop om uiteindelijk zoveel mogelijk geld in te zamelen. "De kwaliteit van onze oliebollen wordt door onze klanten opgemerkt", vertelt voorzitter van de actie Alex Mutlu. "Vorig jaar hebben we maar liefst 19.351 oliebollen gebakken. Onze actie is een succes omdat de oliebollen van goede kwaliteit zijn. Er is veel kennis in huis en we besteden veel aandacht aan de constante kwaliteit van de oliebollen. En dat proef je."

Verbouwing

De opbrengst van de actie gaat naar de groep en wordt onder andere besteed aan de verbouwing van het clubgebouw. Zo zijn afgelopen jaar al twee nieuwe toiletgroepen gerealiseerd en is de entree verplaatst. De verbouwing zal in 2020 worden afgerond.