Afbeelding
Foto:

Groot sportevenement bij 't Wooldrik sluit het jaar af

BORNE - Op zaterdag 28 december vindt de tweede editie plaats van het grootste jeugdsport- en spelevenement van Borne. Locatie is sporthal 't Wooldrik (Het Wooldrik 1). Diverse ondernemers uit Borne en omstreken steunen dit initiatief dat georganiseerd wordt door stichting G-Kracht. De stichting ondersteunt voetbal voor mensen met een beperking, deze staan bekend als de G-elftallen.

Het gehele sportcomplex 't Wooldrik wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Borne. Er wordt onder andere een groot zaalvoetbaltoernooi gehouden verdeeld over vier voetbalvelden, bedoeld voor alle kinderen tussen 6 tot 12 jaar en jongvolwassenen met een beperking. Na het succes van vorig jaar hebben velen zich weer ingeschreven. Inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk! De ondernemers uit Borne verzorgen een gezond lunchpakket voor alle enthousiaste deelnemers.

Loterij

Het sportevenement is gratis toegankelijk voor de hele familie. Er wordt gezorgd voor koffie, ranja, oliebollen en andere versnaperingen om het jaar mooi af te sluiten. Als klap op de vuurpijl is er een grote verloting met meer dan 50 prijzen: gesigneerde voetballen, voetbalshirts van FC Twente en Heracles, dinercheques, een compleet verzorgde rondvaart door Amsterdam en kaarten voor een groot dartevenement met internationale namen. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan passend voetbal in de regio. Naast zaalvoetbal zullen er nog veel andere activiteiten in en rondom sporthal plaatsvinden. Er zijn springkussens, Pana, mini-soccer en diverse optredens en demonstraties. Een gezellige dag voor de jeugd, ouders, opa's en oma's. Het programma duurt van 9.30 tot 16.30 uur.