Volksfeesten Oele

OELE - Van 30 augustus tot en met 1 september staat Oele weer in het teken van het volksfeest.

Wat was het vorig jaar mooi om met zó veel mensen het 100-jarig jubileum van de Volksfeesten Oele te vieren! Vol energie bouwt de organisatie er net zo'n mooi feest van als vorig jaar.

Programma
Op vrijdag 30 augustus trappen ze af met de gezellige feestavond. Op zaterdag 31 augustus geniet je van diverse optredens op het binnen- en buitenpodium. Dit jaar speelt Bökkers opnieuw de tent plat. Zelfs Rondé komt naar Oele! Ook The Adele Project en DJ Jelmex brengen de stemming er in. Samen met anderen zorgen ze voor een super festival! Naast een zinderende zaterdagavond is er ook een toffe zaterdagochtend en -middag gevuld met onder andere de kinderfeesten en het vogelschieten. Dit jaar vertrekt de Steenslagrally weer vanuit Oele. Door middel van het bol-pijl systeem navigeer je je een weg langs prachtige verborgen plekjes en mooie natuur in Twente en directe omgeving. De pauzestop zal voor velen een hoogtepunt zijn. Meerijden? Geef je op via de site.

Zondag
Zondag 1 september begint met de oldtimerrit en de fietstocht. Voor beiden worden mooie tochten in de omgeving uitgezet. Deelname aan de fietstocht is gratis. Aanmelden voor de oldtimerrit kan via oele.oldtimer@gmail.com. Wil je meer (in)spanning? Geef je op voor het Grösvolleybal. Elk jaar een sportieve strijd òp het veld, met daarbuiten één en al gezelligheid. Of doe mee met Tractor-Factor, dat is wéér leuker geworden. Kijk voor meer informatie op: facebook.com/volksfeestenoele