Afbeelding
Foto:

HENGELO - Festival van het Leren is een landelijke campagne in Nederland die zich inzet voor het bevorderen van een leven lang leren en zich richt op alle burgers, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie.

Verschillende organisaties, waaronder de Volksuniversiteit Hengelo, zetten zich hier samen voor in. Wij willen alle inwoners van Twente enthousiast maken en stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij in de maand september enkele gratis workshops aan in het kader van een Leven Lang Leren.
Workshops
Zo kunt u op maandag 9 september bij docent W. Maulany een workshop shiatsu volgen. Op dinsdag 10 september geeft S. Tiehatten de workshop: "laat zien wie je bent". Op maandag 16 september kunt u assertiever leren worden met de assertiviteitstraining van R. de Jong. Volgende gratis workshop is op donderdag 19 september. Hier staat vertrouwen op je intuitie centraal, met docent W.Strijk. Wie zijn schrijftalent naar een hoger niveau wil tillen is op maandag 23 september welkom bij de workshop creatief schrijven door J. Toenkes. Op woensdag 25 september zijn afsluitend de workshop storytelling door H. Huizenga en "Innovatief en ondernemend gedrag!" (in samenwerking met ROC van Twente), docent Jan Groothuis. Deze is ook op 18 september.
Aanmelden
Meld je aan voor één van deze gratis workshops via www.volksuniversiteit-hengelo.nl of neem contact op: 074-8525525.