Afbeelding
Foto:

Feestelijke start seizoen bij Judoschool Haagsma

HENGELO - Wie wat te vieren heeft, trakteert! Met een nieuwe judozaal (dojo), een Tuimeljudo-cursus en een uitbreiding van het lesaanbod heeft Judoschool Haagsma in de zomervakantie niet stilgezeten.

Het afgelopen seizoen was op meerdere vlakken erg succesvol voor de Judoschool. Op wedstrijdgebied werden er zowel op regionaal, nationaal en zelfs op internationaal niveau verschillende prijzen gepakt. Naast deze individuele medailles werden er ook op teamtoernooien bekers veroverd en meegenomen naar Twente. Ook de breedtesport judoka's hebben niet stilgezeten de voorgaande maanden. Zij namen met veel plezier deel aan de verschillende activiteiten die de vereniging aanbod, waaronder; het judokamp, een filmavond, de survivaldag en de clubdag. Daarnaast is de succesvolle puntencompetitie de laatste periode uitgegroeid tot een begrip in de gehele regio, ruim 100 judoka's komen vier keer per jaar samen om op een laagdrempelige manier te stoeien met elkaar.

Eigen locatie
Vanaf september 2019 beschikt de Judoschool over een eigen judozaal in Hengelo, dit is tot stand gekomen door een samenwerking met sportcentrum Fitpunt. Hierdoor is er ruimte ontstaan om nog meer judo te gaan aanbieden in de regio. Zo starten ze met een cursus Tuimeljudo en breiden ze het judoaanbod verder uit met extra jeugdlessen.

Proeflessen
Om dit te vieren bieden zij iedereen twee gratis proeflessen aan en wanneer iemand besluit om na deze proeflessen door te gaan met judo ontvangt diegene zijn/haar eerste judopak gratis. Daarnaast hebben ze voor de eerste 15 nieuwe aanmeldingen een uniek welkomstpakket! Dit pakket bestaat uit een tas gevuld met onder andere een gratis judolidmaatschap tot november, een bidon, een sleutelhanger en een gratis fitnessabonnement (1 keer per week) voor papa of mama tot december. Voorzitter Gilbert Wils: "Wij als Judoschool zijn zeer blij met deze mooie ontwikkelingen, omdat we zo nog meer kinderen kunnen laten kennismaken met de geweldige judosport."


Meer informatie
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een gratis proefles. Kijk op de website www.judoschoolhaagsma.nl, mail naar info@judoschoolhaagsma.nl of bel 06-25053611