Coverbandzondag De Houtmaat

HENGELO - Op zondag 25 augustus is er op het terrein van Buitenplaats de Houtmaat weer veel muziek om van de te genieten. De band Y-sect en DJ's on tour Jaap Heerze en Mans Prinsen zullen voor vermaak zorgen vanaf 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur.

De band, oorspronkelijk opgericht in 1960 en uit elkaar gegaan in 1969, kwam voor het eerste Hengelo 60's Revival festival weer bij elkaar. Inmiddels speelt de 9-koppige groep weer regelmatig samen. Wanneer het uitkomt dan, want de tijd heeft niet stilgestaan, en sommige van de leden spelen inmiddels ook in andere bands mee. De band brengt een soul- en rhythm & bluesgeluid naar de zondagmiddag op de Houtmaat.

DJ's Jaap Heerze en Mans Prinsen

Naast Y-sect zijn zondag ook twee DJ's aanwezig om voor de muziek te zorgen. De DJ's on tour hebben hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend met het draaien in verschillende discotheken en ook drive-in shows. Door het hele land is hun muziek te horen geweest. Met de leukste golden oldies is ook met de muziek van Jaap Heerze en Mans Prinsen een muzikale zondagmiddag te beleven bij Buitenplaats de Houtmaat.