Afbeelding
Foto:

Smaakvol genieten met een Boretti buitenkeuken

BOEKELO - De zomers in Nederland worden steeds mooier. En ook in het voor- en najaar kun je steeds langer genieten van je eigen tuin. Niet verrassend kijken steeds meer mensen dan ook naar de buitenkeuken; een perfecte plek om heerlijke gerechten te bereiden in de open lucht.

Ook Steigerhouten Meubelen in Boekelo biedt een ruime selectie hoogwaardige buitenkeukens aan. Er is veel te koop op dit vlak en precies naar wens samen te stellen. Want je wil uiteraard wel dat de tuin een totaalplaatje is. Een buitenkeuken is dan ook qua ontwerp, materiaal, functionaliteit en afwerking geheel af te stemmen op uw bestaande tuin en tuinmeubels. Daarnaast staat ook de innovatie bij de kooktoestellen en barbecues zeker niet stil.

Boretti
Steigerhouten Meubelen Boekelo biedt diverse merken van buitenkeukens aan. Eén van deze is het bekende merk Boretti, dat specialiseert in hoogwaardige, innovatieve kooktoestellen. Het topmodel is de buitenkeuken Boretti Esclusiva; compleet geleverd met een Boretti barbecue. Dit is naar wens een Ligorio Top op gas of de Ibrido Top, een combinatie van gas en houtskool. De basis is een zwart poedergecoat onderstel, standaard geleverd met wielen. De inleg is van het kenmerkende steigerhout, dat standaard bij dit model geïmpregneerd is. Zo is de buitenkeuken perfect beschermd tegen de elementen voor jaren kookplezier. De totale afmeting is 208 bij 60 bij 90 centimeter; u hebt dus ook een mooie werkblad, twee kasten en een bergruimte onder de barbecue. Deze buitenkeuken is leverbaar voor 1.799 euro. Maar: tot en met 15 augustus profiteert u ook nog eens van 10 procent zomerkorting! Hierdoor daalt de prijs naar 1.619,10 euro.

Uitstekende service
Steigerhouten Meubelen Boekelo helpt u graag met uitstekend advies voor aanschaf van uw nieuwe buitenkeuken. Op de website kunt u zich oriënteren op de vele opties. Na het online bestellen worden de producten met de hand gemaakt. Buitenkeukens worden dan op afspraak geplaatst op uw gewenste locatie. Uiteraard kunt u voor maatwerk of vragen contact opnemen.

Meer informatie
Bel voor meer informatie met Steigerhouten Meubelen Boekelo op 06-42 45 98 94 of kijk op: www.steigerhouten-meubelen-kopen.nl