Afbeelding
Foto:

Tuinmeubelen en meer op maat bij Romico

USSELO - Romico in Usselo is dé speciaalzaak voor geheel naar wens en op maat gemaakte tuindecoraties en -meubelen. Zij helpen u graag om uw tuin op-en-top aan te kleden. Of u nu op zoek bent naar een nieuw hekwerk, schuur, carport, tuindecoratie of een passende tuintafel, u bent aan het juiste adres bij Romico.

Bij Romico draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Zo kunt u hier terecht voor op maat gemaakte, smaakvol ontworpen poorten en hekwerken. Of u nu gaat voor een moderne, strakke uitstraling of juist een klassiek ontwerp voor bij uw historische boerderij: alles is geheel naar uw wens te ontwerpen. Romico werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen op het gebied van hout en ijzer, zodat u jarenlang plezier heeft van uw hekwerk of poort.

Tuintafels
De echte tuinliefhebber geniet graag ieder jaargetijde van een mooie tuin. Passende tuinmeubelen die weerbestendig en onderhoudsarm zijn dragen hier aan bij. Romico ontwerpt tafels in alle vormen, materialen en afwerkingen. Naast de duurzame houten tafels van uiteenlopende houtsoorten zijn er ook veel andere mogelijkheden. Zo kunt u de tafel ook laten maken van keramische platen, Belgisch hardsteen en andere opties. Onder meer met bladen die niet van echt hout te onderscheiden zijn, maar samengesteld worden uit een mix van kalksteenpoeder, polymeerhars en glasvezel. Het voordeel: een zeer onderhoudsarme tafel die toch past binnen de sfeer van uw tuin.

Decoraties en meer
Wie op zoek is naar iets bijzonders om de tuin helemaal 'af' te maken, kan vele tuindecoraties vinden bij Romico. Alles met een unieke, eigenzinnige touch. Kies uit onder meer brievenbus of passende buitenverlichting kunnen zij u veel opties op maat bieden. Hebt u een grotere tuin tot uw beschikking? Overkappingen, bruggen, schuren, carports en andere grotere houtobjecten zijn ook naar wens op maat te maken. Romico draagt bij dit alles zorg voor vakkundige plaatsing op locatie.

Goed advies
Romico geeft u graag een passend advies en denkt met u mee over het beste resultaat. Kom langs aan de Haaksbergerstraat 801 in Usselo, geopend maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bel met: 053-4282181 / kijk www.romico.nl