Afbeelding
Foto: Hans van Eerbeek

Ook met Vier het

Leven naar museum

HENGELO - Ouderen die niet graag alleen gaan of begeleiding nodig hebben, kunnen sinds kort ook met Stichting Vier het Leven naar het museum. Dankzij een mooie samenwerking met de Museum Plus Bus en de Vriendenloterij kunnen ouderen voor een vriendenprijs mee. Vanuit regio Enschede en Hengelo gaan we op 9, 22 en 30 augustus naar het Openlucht Museum in Arnhem.

Het is een deur tot deur uitje, dat wil zeggen, u wordt in de ochtend thuis opgehaald door de Vier het Leven gastheer/vrouw. Samen stapt u over op de luxe Museum Plus Bus naar het museum. De ontvangst is met koffie waarna er een rondleiding is. Aansluitend is er een lunch en daarna is er nog tijd om zelf het museum in te gaan. Gezamenlijk gaat u weer terug met de bus naar de opstapplaats en wordt u door uw gastheer of -vrouw van Vier het Leven weer veilig thuisgebracht.

Geheel verzorgd

Een Vier het Leven arrangement bestaat standaard uit het entreekaartje inclusief consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Gasten worden thuis opgehaald door een gastvrouw of -heer van Vier het Leven en weer veilig thuisgebracht. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten. Dankzij de Vriendenloterij zijn de kosten zeer laag, voor € 15,00 kunt u mee, inclusief vervoer en busvervoer, begeleiding, entreekaartje, rondleiding, koffie/thee en lunch. De Museumjaarkaart is niet geldig. In Enschede gaan we regelmatig naar het Wilminktheater en Muziekcentrum, in Hengelo naar Schouwburg en Filmhuis Hengelo.

Ouderen, mantelzorgers, organisaties die zich aan willen melden voor het museumuitje van 9, 22 of 30 augustus of het boekje kosteloos willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl.