Afbeelding
Foto:

Therapiezwemmen nu ook in Hengelo

HENGELO – De Vereniging van Rugpatiënten Overijssel gaat vanaf augustus ook in Hengelo activiteiten aanbieden, die zeker niet alleen voor mensen met rugklachten geschikt zijn.

De Vereniging van Rugpatiënten Overijssel biedt een uitkomst voor mensen met diverse beperkingen, zoals pijnklachten aan spieren, rug en gewrichten. Maar ook voor revaliderende hartpatiënten en reumapatiënten is er plek. Voor mensen met een beperking is het van groot belang om te blijven bewegen en sociale contacten te kunnen onderhouden. Het is fijn om samen met lotgenoten actief te blijven. De VvRO biedt u die plek dan ook, en zeker niet alleen voor ouderen. Jongeren zijn ook van harte welkom bij de VvRO.

Therapiezwemmen

De belangrijkste activiteit die door VvRO wordt aangeboden is het aangepast therapiezwemmen. Dit is een heilzame warmwatertherapie (32 graden) voor mensen met een lichamelijke beperking en/of een chronische spieraandoening. De activiteit wordt begeleid door een ervaren instructeur.

Nieuwe groep

Vanaf dinsdag 27 augustus starten een nieuwe groep in Hengelo. De lessen zullen een keer per week zijn op dinsdagochtend van 10.15 uur tot 11.00 uur bij Zwemschool RIVA aan de Kievitstraat 40 in Hengelo. Voor deze nieuwe groep voor therapiezwemmen zijn nieuwe leden van harte welkom. Lid worden van VvRO levert verbetering van fysieke fitheid op, maar ook een leuke reden om de deur uit te gaan. Ieder seizoen worden er ook gezellige bijeenkomsten georganiseerd door de vereniging.

Lid worden?

Wilt u lid worden of meer informatie opvragen? Neem contact op met mevrouw B. van Hoek: 06-24172588 of info@rugpatientenoverijssel.nl en u krijgt alle gewenste informatie. Ook kunt u zich opgeven voor een vrijblijvende proefles of kennismaking. VvRO kent geen enkele drempel en opent zijn deuren voor iedereen. Meer informatie vind u op: www.rugpatientenoverijssel.nl