Afbeelding
Foto:

Borne blijft fit deze zomer

BORNE - Wie deze zomer niet op vakantie gaat en in Borne blijft, hoeft zich zeker niet te vervelen. Er zijn weer uiteenlopende activiteiten op cultureel en recreatief gebied. Maar ook wie juist wat actiever de zomer door komt, heeft volop vertier dit jaar.

Onder de noemer Borne Blijft Fit zijn er de komende weken diverse sport- en beweegactiviteiten gepland. Deze week werd de eerste gehouden, met een sportieve wandeling met oefeningen. Verder staan op 22 juli beachspelen in het zand op het programma. Op 29 juli kan men deelnemen aan jeu de boules op het terrein van de jeu de boulesvereniging. Op 5 augustus: dynamic tennis op de parkeerplaats naast 't Wooldrik. Alternatief golf is op 12 augustus, op het grasveld naast 't Wooldrik. En afsluitend op 19 augustus: klootschieten bij de Noordmolen.

Deelname
Deze activiteiten starten bij minimaal tien deelnemers op maandagmorgen om 9.30 uur en op maandagavond om 19.00 uur. De tijdsduur is ongeveer 1,5 uur. We verzamelen op 15, 22 juli, 5 en 12 augustus bij de ingang van 't Wooldrik. Op 29 juli bij de ingang van het jeu de boulesterrein (Azelosestraat: bij de hoek met de Hosbekkeweg en de Kluft). Op 19 augustus bij de Noordmolen in de Twickelse bossen (parkeren bij de Noordmolen is niet toegestaan; een boete kost 90 euro excl.). De kosten zijn vijftien euro per deelnemer voor de hele reeks of voor een gedeelte daarvan. In het programma wordt rekening gehouden met ieders capaciteiten. Zie: www.borneblijftfit.nl