Afbeelding
Foto:

Jongerentheater KRANG met Titanic op Heimland

DIEPENHEIM - Op 26 juli gaat het driedaagse evenement Heimland in en om Diepenheim weer van start. Drie dagen lang vol theater, kunst, muziek, cultuur en natuur. Ook het jongerentheater KRANG is alle dagen aanwezig en staat vier keer op de planken met de voorstelling 'Titanic'.


In 2018 had KRANG veel succes met de voorstelling Kill Bill tijdens Heimland. Nu laten twintig jongeren in de leeftijd van 14 tot 27 jaar in Kwekerij Linthorst u op vrijdag 26 juli om 20.30 uur, zaterdag 27 juli om 16.30 én 20.30 uur en op zondag 28 juli om 16.30 genieten van 'Titanic'. Er is een speciale rol weggelegd voor leden van de Harmonie Diepenheim en Toneelvereniging Ons Genoegen Diepenheim.

Titanic
In de muzikale voorstelling Titanic van Jongerentheater KRANG gaat de toeschouwer mee op een replica van de Titanic. Het is 2025, veertig jaar nadat het wrak van de Titanic is gevonden. Elon Musk en James Cameron organiseren om dit te vieren de grootste reality re-enactment cosplay ooit. Ze lieten hiervoor een nieuwe Titanic bouwen, met de garantie dat deze replica werkelijk onzinkbaar is. De mensen die mee mogen varen zijn geselecteerd door middel van een prijsvraag. De passagiers krijgen dezelfde menukaarten en hetzelfde entertainment aangeboden als in 1912. Daarnaast zullen ze allemaal een rolletje hebben in het filmverhaal van Jack en Rose dat tijdens de tocht live uitgevoerd wordt.

KRANG
Jongerentheatergroep KRANG maakt jaarlijks één theaterbewerking aan de hand van een bekende film. Jongeren leren in een voorbereidingsweekend en één intensieve week wat theater maken op locatie in al zijn facetten is. Een week met KRANG is niet alleen tekst leren en spelen maar ook zelf actief meewerken op het gebied van regie, decor, kostuum, promotie, publiekswerving, productie, geluid, licht en muziek maken.

Kaartverkoop
Voor de betaalde voorstelling tijdens Heimland, waaronder ook Titanic, kunnen kaarten besteld worden via heimland.nl. Daarnaast zijn er ook vrij toegankelijke kunstwerken en installaties te bezoeken. Wanneer u verzekerd wilt zijn van kaarten, dan is vriend van Heimland een optie. Vrienden van Heimland krijgen voorrang bij de kaartverkoop. Heimland steunen kan ook door een donatie vanaf € 10,- via www.voordekunst.nl