Afbeelding
Foto:

Mijn naam is Tania Prates-Rein en ik geef vanaf 8 oktober een beginners- en een gevorderdencursus Portugees bij de Volksuniversiteit.


Lesgeven is voor mij een bron van inspiratie en geluk. Naast lesgeven zing en acteer ik ook. En ik verzin en ontwikkel cultureel-educatieve projecten waarin ik verschillende kunstvormen verenig. Met plezier leren, dat is mijn motto! Weet je dat een reis naar een Portugees sprekend land leuker wordt met kennis van de taal? Alledaagse situaties zoals kennismaken, de weg vragen en bestellen in een restaurant vormen de basis van de cursus Portugees. Maar ook informatie over cultuur en gewoontes helpen om meer uit je vakantie te halen. De Portugese taal wordt steeds belangrijker doordat veel West-Europese ondernemers zich richten op Portugal. Ditzelfde geldt voor het reusachtige Zuid-Amerikaanse land Brazilië, waar het Portugees ook de voertaal is.

Tania Prates-Rein

De Volksuniversiteit Hengelo biedt gedurende het jaar uiteenlopende leuke en leerzame cursussen en workshops aan voor een breed publiek. Kijk voor het actuele aanbod van cursussen op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl