Afbeelding
Foto:

EG Computers doet extra aanbieding voor glasvezel

DELDEN - Een snelle internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar voor ondernemers. Inmiddels is glasvezel beschikbaar op veel locaties, waaronder bedrijvenpark Schneidersbos in Delden.

Het is nu aan de ondernemers om te kiezen of en wat voor abonnement zij nemen om gebruik te maken van het supersnelle netwerk. Op het bedrijvenpark ligt een glasvezelnetwerk van Cogas en van Bright Access. Bright Access levert rechtstreeks aan klanten met een lokale partij als dealer / adviseur. Cogas als eigenaar van het netwerk levert zelf geen internetdienst, maar verhuurt tegen vergoeding alleen het glasvezelnetwerk. Hierdoor is het voor diverse partijen mogelijk hun diensten via dit netwerk aan te bieden.

Parkmanagement
Op bedrijvenpark Schneidersbos is een parkmanagement actief. Zij buigen zich over veel praktische zaken zoals de bewegwijzering, terreinbeveiliging en onderhoud. Een parkmanagement kan ook ondersteund worden door commerciële partijen die op basis van "samen sterk" proberen om de beste gezamenlijke deals te sluiten voor ondernemers. Doordat een parkmanagement bij het aanbod van nieuwe diensten vaak een voorselectie maakt kan het zijn dat hele interessante alternatieven niet onder de aandacht komen van ondernemers.

Extra aanbod
Na verschillende gesprekken heeft het parkmanagement drie grotere partijen naar voren geschoven. Hierbij gingen zij voorbij aan het aanbod van EG Computer Specialisten; de eerste partij die een aanbieding deed zonder aansluitkosten!) en een snelle 100/100 verbinding aanbiedt voor € 79,00 per maand in plaats van de € 99,00 per maand van de grote aanbieders. EG Computer Specialisten neemt het op tegen de grote aanbieders en biedt een snelle en stabiele glasvezelverbinding aan zonder aansluitkosten, voor een lager bedrag per maand. Daarnaast bieden zij ook gerelateerde diensten aan zoals online werkplekken, cloudoplossingen, telefonie-oplossingen en meer.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.egcomputerspecialisten.nl/