Glasvezelaanbieding op bedrijvenpark Schneidersbos in Delden.
De internetverbinding:
Geen onderneming kan meer zonder internet.
Door de grote behoefte aan snelle en stabiele internetverbindingen is er op veel plaatsen in Nederland glasvezel aangelegd. Momenteel de meest snelle en stabiele verbinding.
Door middel van abonnementen kan gekozen worden welke up- en downloadsnelheid de klant kiest.
Internetprovider en netwerken:
In Nederland liggen verschillende glasvezelnetwerken. Op bedrijvenpark Schneidersbos ligt een glasvezelnetwerk van Cogas en van Bright Access.
Bright Access levert rechtstreeks aan klanten met een lokale partij als dealer / adviseur.
Cogas als eigenaar van het netwerk levert zelf geen internetdienst, maar verhuurt tegen vergoeding alleen het glasvezelnetwerk.
Hierdoor is het voor diverse partijen mogelijk hun diensten via dit netwerk aan te bieden.
EG Computer Specialisten uit Nijverdal is een ICT bedrijf dat actief is op het Schneiderbos en bovenop glasvezelinternet ook gerelateerde diensten aanbiedt zoals online werkplekken, cloudoplossingen, telefonie-oplossingen enz.
Parkmanagement:
Veel bedrijfsparken maken gebruik van een parkmanagement die als taak heeft het verbeteren van de kwaliteit van een bedrijfspark, denk aan praktische zaken als bewegwijzering, terreinbeveiliging en onderhoud. Een parkmanagement kan ook ondersteund worden door commerciële partijen die op basis van "samen sterk" proberen om de beste gezamenlijke deals te sluiten voor ondernemers.
Doordat een parkmanagement bij het aanbod van nieuwe diensten vaak een voorselectie maakt kan het zijn dat hele interessante alternatieven niet onder de aandacht komen van ondernemers.
Na verschillende gesprekken heeft het parkmanagement m.b.t. het aanbod van glasvezelinternet een drietal grote partijen bewust naar voren geschoven en is voorbij gegaan aan een van de beste aanbiedingen; die van EG Computer Specialisten (de eerste partij die een aanbieding deed zonder aansluitkosten!) en een snelle 100/100 verbinding aanbiedt voor € 79,00 per maand in plaats van de € 99,00 per maand van de grote aanbieders.
EG Computer Specialisten neemt het op tegen de grote aanbieders en biedt een snelle en stabiele glasvezelverbinding aan zonder aansluitkosten voor een lager bedrag per maand!