Afbeelding
Foto:

Alwi's Boetiek opent nieuwe vestiging in Hengelo

HENGELO - Alwi's Boetiek is al jaren een begrip in Twente op het gebied van mooie en betaalbare damesmode. Elke vrouw goed passend en stijlvol gekleed; ongeacht haar maten. Dat is de missie die het team van Alwi's voor ogen heeft.

Alwi's Boetiek opent komende maandag 1 juli om 10.00 uur haar deuren aan de Industriestraat 35. Het is de vierde vestiging van Alwi's Boetiek; ook te vinden in Vroomshoop, Nijverdal en Almelo. Elke betalende klant ontvangt maandag een goodybag, zolang de voorraad strekt. Met de toevoeging van Hengelo kunnen nog meer vrouwen kennismaken met hun mooie aanbod. Alwi's is onbetwist de grote maten specialist, maar ook voor kleinere maten bent u aan het juiste adres. Naast kleding in alle maten is er ook een uitgebreid assortiment accessoires, van tassen en sjaals tot sieraden. Zo komt u weer thuis met een complete outfit die niet alleen goed staat, maar ook nog eens perfect past.

Mode voor elke vrouw
Alwi's Boetiek werd opgericht door Alie. Zij begon vanuit haar garage met de verkoop van dameskleding. Dit groeide al snel door, waardoor zij uiteindelijk een eigen winkel kon openen. Inmiddels heeft zij een geweldig team van adviseurs om te zorgen dat iedere vrouw goed gekleed is én voor betaalbare prijzen. Voor wie de vier winkels te ver weg zijn: Alwi's Boetiek heeft ook een eigen webshop waar een breed assortiment kleding en accessoires te koop is. Via Facebook en andere social media krijgt u een indruk van de nieuwste mode. Uiteraard biedt Alwi's Boetiek een regelmatig wisselende collectie met de nieuwste trends; het loont dus zeker om hen te volgen.

Kom langs
Alwi's Boetiek is gevestigd aan de Industriestraat 35 in Hengelo. Geopend dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, donderdag tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over de nieuwe winkel in Hengelo en de overige vestigingen ook op: www.alwisboetiek.nl