Afbeelding
Foto:

De voorbereiding van Heracles Almelo op het nieuwe seizoen

ALMELO - Nu het seizoen van Heracles Almelo al een tijdje is afgelopen, ligt de voorbereiding op het nieuwe seizoen in het verschiet. Met de eerste training die plaatsvindt op 23 juni en op 29 juni alweer de eerste oefenwedstrijd, die traditiegetrouw is tegen de Almelose selectie, is het nog heel even wachten tot Heracles Almelo weer in actie komt.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Heracles Almelo veel oefenwedstrijden spelen, verspreid door de regio. Zo worden er wedstrijden gespeeld in Garderen, Bornerbroek, Vroomshoop, en natuurlijk in Almelo. Daarnaast zal de selectie van Frank Wormuth 8 juli afreizen naar het Duitse Billerbeck, waar de club op trainingskamp gaat.

Open dag
De dag voordat de club afreist naar het Duitse Billerbeck, staat de Open Dag op de planning. Op 7 juli houdt Heracles Almelo de Open Dag in en rondom het stadion, dat dan net een week een nieuwe naam heeft. Tijdens deze Open Dag is er ruimte om met de spelers en staf op de foto te gaan, te genieten van een hapje of drankje bij de foodtrucks, of je te vermaken met de verschillende activiteiten op het voorterrein van het stadion. Ook kun je mooie prijzen winnen met het Open NK hooghouden, een workshop boksen volgen of natuurlijk het nieuwste Heracles Almelo tenue scoren. Kortom, een dag met vertier voor jong en oud. Kijk voor meer informatie over de Open Dag of de voorbereiding op www.heracles.nl