Afbeelding
Foto:

Drie open dagen bij Baan Automotive

HENGELO - In 1960 begonnen als Baan Automobielen en nu bijna 60 jaar later kunt u er nog steeds terecht voor al uw occasions en reparaties van alle merken. De naam is veranderd in Baan Automotive, het bedrijf is overgegaan van vader op zoon en uitgebreid. Baan is meegegaan in de ontwikkeling van de techniek, maar goede service als standaard is gebleven.

Drie dagen lang kunt u de meer dan veertig occasions die nu op voorraad zijn bij Baan Automotive Hengelo inspecteren. Vergelijk elke auto met uw wensenlijstje en wanneer u tijdens de open dagen een auto koopt, dan krijgt u er Baan garantie bij. Dit houdt in dat u 12 maanden garantie krijgt op de gehele auto, 12 maanden gebruik kunt maken van Bosch Car Service pechhulp EU, vervangend vervoer, gegarandeerd 12 maanden onderhoudsvrij en garantiereparatie bij u in de buurt. Voor aflevering krijgt deze nog een professionele reinigingsbeurt binnen en buiten en de tank wordt volledig gevuld. Mocht u twijfels hebben omdat het een occasion betreft, dan geeft de Baan garantie u zekerheid. Tijdens de open dagen is het Baan garantie pakket GRATIS (normaal optioneel € 749,-)

Werkplaats
Tijdens de open dagen kan er ook een kijkje worden genomen in de werkplaats. U ziet dan zelf hoe er gewerkt wordt en dat uw auto in vertrouwde handen is. U kunt zien dat de modernste apparatuur beschikbaar is voor de diagnostiek en reparatie. Baan Automotive is verder aangesloten bij BOVAG èn is erkend reparateur van Saab.

Ook voor kinderen
Tijdens de open dagen hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Met een leuke speurtocht vermaken de kinderen zich opperbest en heeft u de tijd en de aandacht voor het bekijken van de ruime collectie bij Baan Automotive.

Openingstijden
U bent op donderdag 20 juni welkom tussen 8.00 en 20.00 uur, op vrijdag 21 juni van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 22 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er staat koffie en wat lekkers op u te wachten!