Afbeelding
Foto:

Tweede editie festival Oyfo LIVE!

HENGELO - Op zondag 30 juni, van 12.00 tot 17.00 vindt in en om het Oyfo gebouw aan het Esrein 9 in Hengelo de tweede editie van het culturele festival Oyfo LIVE! plaats.

Oyfo LIVE! is de open dag van Oyfo Kunst & Techniek. Een leuke dag voor het hele gezin, waar van alles te zien en beleven is. Iedereen is van harte welkom, het evenement is gratis toegankelijk. Ook voor de catering is gezorgd. Eventmanager Bert Fransen: "Laat je verrassen en kom gewoon langs, we willen je graag ontmoeten en je zelf laten ervaren wat jij bij Oyfo kunt maken, doen en leren!"

Veel te beleven
Op een buitenpodium kan het publiek genieten van diverse spetterende optredens met muziek, dans en theater. Op het binnenpodium is een intiemer muziekprogramma geprogrammeerd. In het gebouw en buiten op het festivalterrein zijn de hele dag workshops en demonstraties dans, theater, muziek, beeldende kunst en techniek. Ook kun je alle muziekinstrumenten uitproberen, de DJ & Music Production lessen checken, kijken hoe een sieraad wordt gegoten van zilver, meedoen bij dansworkshops in alle stijlen, creatief bezig gaan met fashion & style bij FashionLab, kijken bij demonstraties keramiek zoals raku stoken en engobetechnieken, meedoen met tekenen, schilderen, glaskunst of modelboetseren, en nog veel meer. Je kunt op die manier kennismaken alle docenten en informatie krijgen over het cursusaanbod 2019-2020 voor kinderen, jongeren en volwassenen/senioren. Op Oyfo LIVE! wordt, om 14.00 uur, de cursistententoonstelling 2019 geopend. Een expositie van werken die in het afgelopen seizoen zijn gemaakt door cursisten beeldende kunst. De afgelopen weken hebben groepen leerlingen van een groot aantal basisscholen in Hengelo gewerkt aan een groot gezamenlijk kunstwerk in Zaal Zuid, de professionele kunstzaal van Oyfo. Kijk ook op de website: www.oyfo.nl/live