Afbeelding
Foto:

Kavels Stromen-Zuid in de verkoop op 14 juni

HENGELO - Ruim wonen in een mooie groene omgeving; een vurige wens van veel Hengeloërs. Zeker wanneer zij zélf een mooie kavel kunnen kiezen en mogen bouwen. Voor wie dit aantrekkelijk klinkt, gaan in juni de kavels in het woongebied Stromen Zuid (Dalmeden) in de verkoop.

De gemeente start met de verkoop van 14 ruime kavels op vrijdagmiddag 14 juni. Belangstellenden zijn van harte welkom van 15.30 tot 17.00 uur in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121. Zij kunnen dan aangeven op welke kavel zij een optie willen. Let wel: wie het eerst komt, mag het eerst kiezen. Na 17.00 uur is op de kavelkiezer op de website www.kavelsinhengelo.nl zichtbaar welke kavels nog vrij zijn. Na dit tijdstip mogen belangstellenden ook per mail hun voorkeur voor een kavel aangeven. Dat kan door te mailen naar dalmeden@hengelo.nl. E-mails die voor 17.00 uur verstuurd worden, worden niet in behandeling genomen. Wie voorafgaand graag nog wat informatie wil kan komende dinsdag 4 juni terecht bij een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden in Stromen-Zuid. Deze is dan van 19.00 tot 20.00 uur in het Stadskantoor.

Het gebied
Stromen is het meest westelijke woongebied van Dalmeden. Het gebied is door de waterloop verdeeld in drie stroken. De onderste strook - Stromen-Zuid - gaat nu dus in de verkoop. Het is een prachtig groene buurt volgens de gemeente, direct grenzend aan het buitengebied. Water speelt een belangrijke rol en de toekomstige bewoners krijgen veel vrijheid om te bouwen. Zij genieten dan van de mooie natuur met weilanden, houtwallen, bosjes, ruimte en vooral: rust. De kavels worden verkocht vanaf 875 vierkante meter, dus het is ruim wonen. Meer informatie over het gebied staat in de verkoopbrochure Stromen op www.kavelsinhengelo.nl. Voor meer informatie of vragen kunnen belangstellenden ook bellen met de klantenbegeleiders Marije Brummelhuis en Jolanda van Essen via telefoonnummer: 14 074.