Afbeelding
Foto:

Koken met Edith Westendorp

Ik ben Edith Westendorp en ik geef in mei en juni verschillende kookworkshops bij de Volksuniversiteit. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Mensen kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Koken is gezelligheid, en dat wil ik mijn cursisten laten zien tijdens mijn workshops.
21 mei 'Eigen kruidenmixen maken', je leert hoe je gerechten op smaak brengt met eigen gemixte kruidenmengsels. 22 mei 'BBQ en bijgerechten', een zomerse workshop voor wie graag eens wat anders op de BBQ wil bereiden dan worstjes en hamburgers. 28 mei 'Groenten in de hoofdrol', voor wie graag wil leren variëren met groenten. 4 juni 'Koken met kerels', want wat is er nu leuker dan met een stel mannen onder elkaar de keuken in te gaan en vervolgens gezellig alles op te eten? De enige vrouw in dit gezelschap ben ik. 18 juni 'Koken zonder pakjes en zakjes', je leert hoe je avondmaaltijden kunt bereiden zonder kant-en-klare sausen en/of mixen.

Afbeelding