All Rights Reserved by Barbara Trienen Photography
All Rights Reserved by Barbara Trienen Photography Foto: Barbara Trienen, Barbara Trienen Photography

Tweede vestiging New York Pizza

HENGELO - De Nederlandse pizzaketen New York Pizza heeft twee vestigingen in Hengelo. Na reeds 20 jaar 1 vestiging te hebben gehad aan de Oldenzaalsestraat, hebben zij vanwege drukte in maart een tweede vestiging geopend aan de Industriestraat.

"De vestiging aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo heb ik overgenomen in 2016 en als snel kregen we het daar een stuk drukker dan daarvoor door de focus op kwaliteit, snelheid en hygiƫne!" Aldus franchisenemer Michael. De nieuwe vestiging is zijn derde. Hij laat zien hoe een bestelling binnenkomt, waarna de pizzabakkers direct beginnen om deze te maken met de vele ingrediƫnten die aanwezig zijn. Nadat deze uit de oven komt, sprint de koerier naar zijn scooter of elektrische fiets om deze pizza in een warmhoudtas te bezorgen. "De gemiddelde bezorgtijd is 20 minuten, bij afhalen slechts 10 minuten".

Dagvers

Alle producten bij New York Pizza Hengelo zijn vrij van kunstmatige geur,- kleur,- & smaakstoffen. Het deeg en groente wordt dagvers aangeleverd. "Naast pizza's hebben we een uitgebreid assortiment, met onder andere Lasagne, burgers, knoflookbrood of kippenvleugels".

Vestigingen Twente

New York Pizza zit al 20 jaar aan de Oldenzaalsestraat 182 in Hengelo. Ondertussen heeft de Nederlandse keten ruim 200 vestigingen waarvan ondertussen al zeven in Twente. Bij de vestigingen in Hengelo zijn bijna alle voertuigen elektrisch, dit zorgt voor minder geluidsoverlast maar is ook beter voor het milieu. New York Pizza Hengelo is elke dag geopend van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag vanaf 12.00 tot 22.00 uur.