Afbeelding
Foto:

Bijeenkomst Parkinson en palliatieve zorg

BORNE - Op donderdagmiddag 16 mei organiseren de Netwerken Palliatieve Zorg Twente een themabijeenkomst 'Parkinson en Palliatieve Zorg' voor patiënten en naasten. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Kulturhus in Borne.

De ziekte van Parkinson is een ziekte van de hersenen en voor geen enkele patiënt is het beeld van Parkinsonsymptomen hetzelfde. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk om de symptomen te verlichten en de kwaliteit van leven te verbeteren. De bijeenkomst wordt verzorgd door mw. Y. Schilthuis, huisarts en kaderarts Palliatieve Zorg en medisch consulent consultatieteam palliatieve zorg en dhr. Dhr. P. Smit, specialist ouderengeneeskunde, hospice-arts en kaderarts Palliatieve Zorg, verbonden aan ParkinsonNet.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.netwerkpalliatievezorg.nl/twente. Daar vindt u ook meer inhoudelijke informatie. Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Gerda Kievitsbosch, netwerkcoördinator, via g.kievitsbosch@zgt.nl of 06 13 14 74 18.