Afbeelding
Foto:

'Timemanagement voor werkzoekenden'

HENGELO - op dinsdag 23 april reikt Fanny Molenwijk, trainer in persoonlijke effectiviteit, tijdens de workshop 'Timemanagement voor werkzoekenden' methodes aan om effectief met tijd om te gaan. De workshop wordt georganiseerd door Renate Mensink, eventmanager bij DeBroekriem.

Fanny leert de deelnemers het verschil te zien tussen urgente en belangrijke taken. Deelnemers leren de juiste prioriteiten te geven aan datgene wat ze willen (en soms moeten) doen en wat het betekent om écht pro-actief te zijn. Ook zullen de deelnemers ontdekken hoeveel hernieuwde energie en enthousiasme dit oplevert, juist tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan.

Locatie en aanmelden
De workshop 'Timemanagement voor werkzoekenden' vindt plaats op dinsdag 23 april 2019 van 10.00 tot 12.30 uur in de Bibliotheek aan de Beursstraat 34 te Hengelo. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/timemanagement-voor-werkzoekenden-4/.

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.