Afbeelding
Foto:

Volop Heracles Soccer Camps activiteiten

ALMELO - De helft van de trainingen van de Heracles Voetbalschool zit er inmiddels op. Vijftig dolenthousiaste deelnemers genoten van de eerste vijf trainingen in het Polman Stadion. Na één van de laatste trainingen voor de korte break werden de deelnemers verrast met een bezoek van de gehele selectie. Handtekeningen werden uitgedeeld en vele foto's werden genomen door de massaal toegestroomde familieleden, vriendjes en andere belangstellenden. Ook staan er weer Voetbaldagen op de rol de komende periode.

19 mei hervat de Voetbalschool de trainingen weer. Met een korte vakantiebreak en de laatste thuiswedstrijd tegen Excelsior voor de boeg, kunnen de jeugdige Heraclieden even hun rust pakken. De echte liefhebbers hoeven echter niet stil te zitten met Voetbaldagen bij Excelsior'31 (29 april) en Vroomshoopse Boys (1 mei) in het vooruitzicht. Aan deze Voetbaldagen kan jeugd tussen de 6 en 15 jaar meedoen. Verbonden zijn aan één van deze clubs is niet nodig. Je kind opgeven voor een zes uur durende Voetbaldag kan nog steeds.

Zomerperiode

Gedurende de zomerperiode kan er ook volop getraind worden in de regio. Meerdere Soccer Camps (driedaagse trainingssessies) zijn alweer gepland en vervolgens start in september weer de tweede editie van de Heracles Voetbalschool.

Keeperskampen

Voor de jongens en meisjes die liever de handschoenen aantrekken, zijn er ook mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen. Parallel aan de Soccer Camps vinden er driedaagse Keeperskampen plaats deze zomer. Bij de Keeperskampen worden de doelverdedigers aan professionele keeperstrainers gekoppeld die hen de fijne kneepjes van het keepersvak gaan bijbrengen.

Meer informatie

De zwart-witte Heracles Soccer Camps karavaan zal de komende tijd dus weer door de regio trekken. Exacte locaties, tijden en overige informatie is te vinden op www.heracles.nl/soccercamps en www.heracles.nl/voetbalschool.