Afbeelding
Foto:

Gezellig drukke week voor Heracles Almelo

ALMELO - Heracles Almelo heeft deze week een druk programma: de Almeloƫrs komen drie keer in actie in acht dagen. Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van trainer Frank Wormuth in Doetinchem tegen De Graafschap.

Heracles Almelo werd tijdens deze wedstrijd gevolgd door 550 supporters en kon dus rekenen op steun van een volledig gevuld uitvak. De meegereisde supporters zagen in de eerste helft een ploeg die het moeilijk had tegen een goed spelend De Graafschap. Heracles Almelo keek dan ook tegen een 1-0 achterstand aan in de rust. De Heraclieden wisten de rug echter te rechten en speelden een sterke tweede helft. Brandley Kuwas en Lerin Duarte konden de wedstrijd kantelen door allebei eenmaal te scoren, waardoor de Heraclieden uiteindelijk met drie punten terugkeerden naar Almelo.

Druk programma
Dinsdag speelde Heracles Almelo in eigen huis tegen Willem II. Zaterdag staat er voor Heracles Almelo wederom een thuiswedstrijd op het programma. In het Polman Stadion komt NAC Breda op bezoek. Waar Heracles Almelo volop in de strijd is voor een plek bij de play-offs voor Europees voetbal, vecht NAC Breda tegen degradatie. Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee ploegen, die om verschillende redenen op jacht zijn naar drie punten. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar op verschillende vakken.

Kaarten
Er geldt een vrije verkoop; iedere Heraclied kan kaarten kopen. Ook gelden er verschillende acties voor deze wedstrijd. Kijk voor meer informatie op www.heracles.nl/kaartverkoop.