Afbeelding
Foto:

Probeer een E-bike
bij Ten Tusscher

ENSCHEDE - De elektrische fiets won de afgelopen jaren flink aan populariteit. Ze zijn steeds beter en het assortiment is steeds breder. Hebt u nog nooit op een elektrische fiets gereden? Fietsenwinkel Ten Tusscher laat u graag kennismaken tijdens de E-Bike Testdagen van 27 tot en met 30 maart.

Fietsenwinkel Ten Tusscher merkt zelf ook dat de elektrische fiets steeds populairder is. Zij organiseren de testdagen al jaren; met tegenwoordig honderden bezoekers. De elektrische fiets heeft veel voordelen: je hebt altijd wind mee en zeker voor woon-werkverkeer is het een goed alternatief voor de auto. Ook voor de sportieve fietser zijn er steeds meer elektrische opties. Ten Tusscher levert alleen topmerken met echte kwaliteit en natuurlijk een goed servicepakket. Zo wordt de fiets bij aankoop goed op maat afgesteld voor een uitstekende fietshouding.

Steeds beter
Elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren steeds beter geworden. Zo was de actieradius - de maximale afstand - van de eerste fietsen tot zo'n 50 kilometer. Nu komen de meeste ruim over de 100 kilometer. Het gebruik op langere afstanden maakt ze ook geschikter voor woon-werkverkeer en bijvoorbeeld voor jongeren die verder moeten fietsen naar school. "Ook 18-jarigen nemen tegenwoordig graag een E-bike", zo benadrukt bedrijfsleider Martijn Kip. "Zo blijven ze in beweging maar wel met een stukje ondersteuning. Een mooi alternatief voor een scootertje."

Grote interesse
Fietsenwinkel Ten Tusscher biedt naast de traditionele racefiets en mountainbike ook een steeds bredere selectie E-bikes. "We nodigen iedereen uit om de nieuwe modellen te testen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken over welke fiets het beste bij u past.", aldus bedrijfsleider Martijn Kip. De testdagen trekken tegenwoordig al honderden bezoekers per jaar.

Kom ook
De E-Bike Testdagen bij Ten Tusscher zijn dit jaar van woensdag 27 maart tot en met zaterdag 30 maart. Omdat goed advies belangrijk is, zet Ten Tusscher al zijn personeel in om bezoekers te ondersteunen. U bent op alle dagen welkom tussen 09.00 en 18.00 uur. Ten Tusscher is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 340 in Enschede. Kijk ook op: www.tentusscher.nl