Afbeelding
Foto:

SynoCare Cardio nu ook bij DA drogisterij Mensink

HENGELO - DA-drogisterij Mensink in Hengelo biedt vanaf nu ook het nieuwe product SynoCare Cardia aan. Een effectieve verzorging voor hart en bloedvaten, met één vloeibare capsule per dag.

Aan het woord is John Mensink. "Soms komt er een nieuw voedingssupplement voorbij dat je gewoon in je assortiment móet opnemen. Zo'n product is SynoCare Cardio. Dit is een gepatenteerde formule die goed is voor hart, cholesterol en bloedvaten. Met één vloeibare capsule per dag helpt u uw lichaam om fit én vitaal te blijven."


Vaste gewoonte
Een vloeibare capsule SynoCare Cardio per dag. Dat zou een vaste gewoonte kunnen worden voor iedereen boven de 40. Uw hart en bloedvaten vormen samen immers de motor van uw gezondheid. En naast een gezonde levensstijl helpt dit voedingssupplement om ze in een goede conditie te houden. Eén van de hoofdbestanddelen in SynoCare Cardio is Monacoline K uit Rode gist rijst. Deze rode kleurstof draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. De Rode gist rijst in SynoCare Cardio heeft een speciale bewerking ondergaan, waarbij het schadelijke citrinine is verwijderd.

Berberine
"Eén bijzonder ingrediënt in SynoCare Cardio is de nog relatief onbekende stof Berberine. Dit kruidenextract wordt al duizenden jaren in China gebruikt. Berberine heeft een aantal bijzondere eigenschappen voor de mens," legt John uit. Ook bevatten deze vloeibare capsules Omega 3-vetzuren, Lycopeen, vitamine C, Co-enzym Q10 en Vitamine D.

Maandkuur
Een maandkuur SynoCare Cardio (30 vloeibare capsules) is verkrijgbaar voor € 31.00 bij DA – Drogisterij Mensink. Kom langs aan de Industriestraat 64 in Hengelo. Bel voor informatie met: 074-291 39 34 of kijk op: www.drogisterijmensink.nl