Open repetitie Vocal Group XXL in Hengelo

HENGELO - Op maandagavond 4 maart houdt Vocal Group XXL een open repetitie. Deze groep zingt alles a capella onder leiding van Rogier IJmker. Benieuwd of dit wat voor jou is? Kom dan zeker langs!

Vocal Group XXL is een groep met ambitie die streeft naar hoog niveau. De arrangementen worden grotendeels zelf geschreven door de dirigent, Rogier IJmker, die tevens de groep heeft opgericht in 2010. Alle leden delen een passie voor muziek en zingen, maar ook plezier staat voorop. Daardoor is het in de groep altijd gezellig. Daarnaast is XXL steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen op het gebied van zang en presentatie. Tijdens repetities werken ze niet alleen aan het instuderen van noten, maar wordt er bijvoorbeeld geƫxperimenteerd met het palet van klanken en de mogelijkheden van de stemmen. Er is ruimte en aandacht voor zang en presentatie- techniek, zodat de stem gezond wordt gebruikt en de nummers het best worden overgebracht. Daarnaast heeft Vocal Group XXL een eigen beatboxer, waardoor er nog meer uit de arrangementen gehaald kan worden.

Uitleg
Tijdens de open repetitie maak je kennis met hoe de groep deze arrangementen instudeert en hoe zij alles uit een nummer proberen te halen. Ervaar hoe het is om hier een onderdeel van te zijn. Als klap op de vuurpijl mogen jij en de andere bezoekers een nummer uit het repertoire kiezen dat de groep speciaal voor jou zal zingen. Ben je enthousiast geworden en wil je graag langskomen? Kom dan maandagavond 4 maart om 20.00 uur naar de Esreinschool aan de Jan van der Heydenstraat in Hengelo. Kijk voor meer informatie op: www.vocalgroupxxl.nl Ben je verhinderd op 4 maart, maar wil je wel graag een keer komen kijken? Stuur dan een mailtje naar: info@vocalgroupxxl.nl