Afbeelding
Foto:

EHBO-cursussen

HENGELO - De EHBO-afdeling van Hengelo start weer nieuwe cursussen voor eerste hulp. Een EHBO-cursus volgen is beslist de moeite waard!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het grootste deel van de ongelukken gebeurt gewoon thuis, tijdens het werk of tijdens het spelen. Een verbrande vinger, een schaafplek, een verstuikte enkel; niets griezeligs of bloederigs, iedereen kan leren helpen. Niks theorie en praktijk via internet, alles klassikaal zodat we u direct kunnen helpen. ?

Kinder-EHBO
Op zaterdag 16 maart start er een cursus Eerste Hulp aan Kinderen. Deze cursus is speciaal voor ouders, verzorgers, leerkrachten, gastouders, oppasmoeders, overblijfmoeders en begeleiders van verenigingen en sportclubs. Deze cursus laat geen vraag onbeantwoord. Cursustijden zijn van 8.30 tot 17.00 uur en is incl. reanimatie / AED, verband en hulpmiddelen, lesboek, materialen, examen, koffie/thee en lunch. U ontvangt een diploma van het Oranje Kruis. Deelname kost 85 euro.

Reanimatie / AED
Zeer regelmatig start de EHBO met een reanimatie / AED cursus. Deze cursus duurt één avond van 19.00 tot 22.30 uur. De cursus is inclusief lesboek en materialen. U ontvangt een certificaat. Deelname kost 25 euro.

Volledig EHBO
In maart wordt op 4 donderdagen een beginnerscursus EHBO gegeven. Deze cursus duurt in totaal 4 dagen, inclusief het examen. De cursustijden zijn van 09.00 tot 16.30 uur. Tijdens deze beginnerscursus leert u de grondbeginselen omeerste hulp te verlenen. De cursus is incl. Reanimatie / AED, verbandleer, lesboek, materialen, LOTUS, examen, koffie/thee en lunch. U ontvangt een diploma van het Oranje Kruis. De prijs is op aanvraag.

EHBDD
Ook kunt u deelnemen aan de training Eerste Hulp bij Drank en Drugs. Deze training is speciaal ontworpen voor iedereen die in de praktijk te maken krijgt met middelen-gebruik en eerste hulp verlening. Deelnemers aan de training zijn EHBO'ers, horeca portiers, beveiligingspersoneel, social workers, overheidspersoneel et cetera. Deze cursus duurt één dag en wordt op zaterdag gegeven van 08.30 tot 18.00 uur. Prijs op aanvraag. Neem voor deelname contact op met de coördinator cursussen, Henriette via cursussen@ehbo-hengelo.nl of telefonisch 074-7501533 zij beantwoord graag je vragen! Kijk ook op: www.ehbo-hengelo.nl voor meer informatie.