Afbeelding
Foto:

Directeur Wonen Delden kijkt naar het heden en de toekomst

DELDEN - Per 1 januari is Dave van Zalk begonnen als directeur bij Wonen Delden. Na de eerste kennismaking met de organisatie, huurders, samenwerkingspartners en Huurdersbelang Delden moet hij nu "echt" aan de slag.

In gesprekken met huurders was het voor Van Zalk belangrijk dat huurders hun verhaal konden vertellen en ook de gelegenheid kregen om aan te geven hoe woning en leefomgeving eventueel verbeterd zouden kunnen worden. Het ondernemingsplan en de vastgoedstrategie waar Van Zalk nu mee bezig is, moet ervoor zorgen dat woningen nog beter aansluiten bij de huurders van Wonen Delden. Niet alleen nu, maar zeker ook over 10 à 20 jaar.

Woningen
Wonen Delden heeft de laatste jaren al veel geïnvesteerd in onderhoud en verduurzamen van woningen en dat gaat zeker in de komende jaren nog door. Verder moet er ingespeeld worden op de decentralisatie, waarin de overheid de zorg dichter bij de mensen thuis bracht en de verantwoordelijkheid lokaal neerlegde. Dat betekent ook dat wooncorporatie tegenwoordig een groter deel van de woningen geschikt moet maken voor mensen die voorheen in een zorginstelling woonden.

In gesprek
Directeur Van Zalk wil graag in contact blijven met huurders en wil ook regelmatig op de koffie bij huurders. Zij kunnen als geen ander vertellen waar eventueel verbetermogelijkheden liggen. Wilt u Dave van Zalk uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek? Neem dan contact op met Wonen Delden via telefoonnummer 074 376 64 64. Algemene informatie over Wonen Delden vindt u op www.wonendelden.nl.