Afbeelding
Foto:

De kracht van een goede Personal Brand op LinkedIn!

HENGELO - De Broekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Ze organiseren vrijdag 1 maart van 10.00 tot 12.30 uur in de bibliotheek in Hengelo een workshop over een goed Personal Brand op LinkedIn. Deze wordt gepresenteerd door Mitchell Brown en Vincent Heinink.

Iedereen heeft een persoonlijk merk en je persoonlijke merk is een essentieel onderdeel bij het zoeken naar een baan. Zeker als je dit online doet. Maar hoe ontdek jij je eigen Personal Brand en hoe zet je deze in op bijvoorbeeld LinkedIn? Hoe maak je je profiel zo efficiënt mogelijk voor de juiste doelgroep en het juiste bereik? En op welke manier ga je hiermee netwerken?

Eindeloze mogelijkheden
In deze workshop nemen Mitchell Brown Vincent Heinink je op inspirerende en enthousiaste wijze mee in de wereld van Personal branding en ook de eindeloze mogelijkheden van LinkedIn.

Mitchell Brown
Mitchell is geboren in Engeland en getogen in Twente. Als LinkedIn en Branding expert traint hij mensen hoe ze dit prachtige platform maximaal kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. Hij leert je handige tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt gaan voor het pimpen van je LinkedIn profiel. Ook deelt hij zijn eigen verhaal. Info over Mitchel Brown via www.brightbrown.nl.

Vincent Heinink
Vincent Heinink is ervaringsdeskundige en heeft als werkzoeker (mede door de workshops van DeBroekriem) besloten om een carrière switch door te voeren. Hij zal je uit eigen ervaring vertellen hoe het is om 100% jezelf te zijn en juist daardoor een sterk merk te zijn.

DeBroekriem
Vincent en Mitchell kennen elkaar ook via DeBroekriem en willen vanuit hun eigen verhaal jullie laten zien wat er kan ontstaan met een sterk Persoonlijk merk en de juiste positieve on-en offline mindset.

Kom langs!
Worstel jij ook met vragen over het inzetten van je Personal Brand op LinkedIn en wil je je profiel graag pimpen? Meld je dan nu aan voor deze interactieve workshop en je vragen worden beantwoord. Aanmelden kan via de website www.debroekriem.nl.

Afbeelding
Afbeelding