Afbeelding
Foto:

Heracles Almelo haalt uit tegen Fortuna Sittard

ALMELO - In de 22e speelronde van de Eredivisie heeft Heracles Almelo afgelopen weekend met ruime cijfers gewonnen van Fortuna Sittard. In het Polman Stadion kon het publiek maar liefst zes keer juichen. Adrián Dalmau blonk uit en nam vier treffers voor zijn rekening. Heracles Almelo bezet nu met 32 punten de zevende plaats op de ranglijst.

Heracles Almelo kende een voortreffelijke start. Adrián Dalmau reageerde attent op een schot van Mohammed Osman en zette zijn ploeg zo al na vijftig seconden op voorsprong. Na rust ging Heracles Almelo volledig los. Kopballen van achtereenvolgens Dalmau en Jesper Drost betekenden de 2-0 en 3-0 voor de ploeg van trainer Frank Wormuth. Dalmau completeerde zijn hattrick na iets meer dan een uur spelen met een fraaie treffer. Na de 5-0 van Kristoffer Peterson nam Dalmau ook het zesde Heracles Almelo-doelpunt voor zijn rekening. Een mooi resultaat!

Man of the Match
Bijna vanzelfsprekend werd Dalmau door de supporters van Heracles Almelo verkozen tot Man of the Match. De Spaanse spits was erg blij met zijn doelpunten, maar vond de winst het belangrijkste. "Ik ben blij dat we dit de supporters hebben kunnen bieden. Het is een mooie overwinning voor het team en de supporters.". Heracles Almelo speelt vrijdag in Limburg tegen VVV-Venlo. Op zaterdag 2 maart spelen de Heraclieden weer in het eigen Polman Stadion. FC Utrecht is dan de tegenstander.