Afbeelding
Foto:

Leer schilderen als de oude meesters

DEVENTER - Leer schilderen volgens technieken van de oude meesters. De opleiding realistisch fijnschilderen is bedoeld voor mensen die nog nooit hebben geschilderd en voor de geoefende amateur kunstenaar die zijn of haar techniek wil verfijnen of uitbreiden.


In 2,5 uur per week leert u ambachtelijke fijnschildertechnieken en maakt u in korte tijd verrassend realistische schilderijen. Om u kennis te laten maken met de opleiding die in maart start, organiseert Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst gratis proeflessen. In de praktijk ervaart u dat schilderen met olieverf niet zo moeilijk is. U maakt in 3 uur tijd een schilderij die u na afloop mee naar huis kunt nemen. De proeflessen zijn op woensdag 27 en donderdag 28 februari om 18.30 uur, vrijdag 1 maart om 9.30 en 13.30 uur, zaterdag 2 maart om 9.30 en 13.30 uur en woensdag 6 maart om 18.30 uur.

Vrijblijvend
De proefles is gratis en vrijblijvend. De materiaalkosten bedragen 10,- euro p.p. Tijdens de proefles krijgt u ook informatie over de opleiding realistisch fijnschilderen. U kunt zich voor één van deze gratis proefles opgeven per mail: info@fijnschilderen.nl of telefonisch via 085 - 130 27 57. Het adres is: Marssteden 20, Enschede. Voor meer informatie, zie: www.fijnschilderen.nl.