Afbeelding
Foto:

Home Instead: ook direct via de WMO

ENSCHEDE - Tot medio januari 2019 moest een klant van Home Instead Thuisservice Enschede een Persoonsgebonden Budget (PGB) aanvragen voor een ondersteuningsbehoefte via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO.)

Dit was niet altijd mogelijk of lastig. Wegens een positieve afronding van de aanbesteding WMO is een PGB aanvraag nu niet meer nodig en kan Home Instead Thuisservice Enschede direct na een beschikking van de gemeente hulp bieden. Hiermee is de unieke dienstverlening voor veel meer senioren bereikbaar geworden. De aanbesteding voor Home Instead Thuisservice Enschede geldt voor de gemeenten Enschede, Haaksbergen, Losser, Hengelo en Oldenzaal.

Wij zijn er voor u!
Dit uitgangspunt is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Ook wanneer het met de gezondheid of de situatie moeilijker wordt. Dan zoeken wij samen met u naar oplossingen thuis waarbij uw voorkeuren richtinggevend zijn. U wilt bijvoorbeeld graag zelf bepalen hoe u uw dag indeelt, wanneer u naar bed gaat en op wilt staan, wat en wanneer u eet. Dat kan bij ons! Onze klant-coördinator maakt hierover afspraken die passen bij uw situatie. Wij komen wanneer u dat wenst en bieden de aandacht en zorg die u fijn vindt, door CAREGivers waarbij u zich prettig voelt. Onze CAREGivers zijn ervaren en goed getrainde professionals die werken vanuit het hart en hun werk steeds afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften

Vertrouwde kwaliteit
Home Instead is 23 jaar geleden gestart en al 7 jaar actief in Nederland met inmiddels 24 vestigingen. Onlangs is een onafhankelijke landelijk onderzoek gedaan naar medewerker- en klanttevredenheid. Directeur van de vestiging Enschede, Marco Elferink, is trots op de zeer hoge score. 96% van onze klanten in Nederland raadt de diensten van Home Instead aan, aan bekende en familie. Ook zijn de medewerkers erg tevreden. 97% geeft aan oprecht vanuit het hart te kunnen werken. "Natuurlijk willen we 100% halen! Deze resultaten bevestigen dat we op de goede zijn en motiveren enorm!" aldus Marco Elferink. Hebt u ook de wens zo lang mogelijk thuis te blijven neem dan contact met ons op. We komen graag vrijblijvend de mogelijkheden met u bespreken. Bel 053-3030122 of mail naar info.enschede@homeinstead.nl.