Afbeelding
Foto:

Blijf genieten van uw schoenen dankzij Pascal van den Hoek

HENGELO - Wanneer u schoenen koopt is een goede pasvorm erg belangrijk. En wanneer uw geliefde paar wat gebreken vertoont, wilt u deze natuurlijk graag laten repareren tegen een schappelijk tarief. Bij Schoenmakerij Van den Hoek bent u in beide gevallen aan het juiste adres.

Pascal van den Hoek is sinds eind 2017 gevestigd als schoenmaker bij Voetencentrum de Kievit in Hengelo. Een perfecte match: klanten kunnen hier terecht voor aanpassingen om een nieuw paar schoenen perfect aan te laten sluiten bij hun voeten, maar ook om hun huidige schoenen te laten repareren wanneer dat nodig is.

Aanpassingen
Wanneer een paar schoenen niet goed aansluit bij uw specifieke voet kan Pascal van den Hoek een speciale aanpassing maken van uw schoen. Zo kan een zoolverstijving/zoolverhoging helpen bij veel klachten, uiteenlopend van een verschil in beenlengte, scheefstand van een teen of hielspoor. Ook bijvoorbeeld bij reuma kan een goede pasvorm ontstekingen voorkomen. Met deze of andere aanpassingen zijn verreweg de meeste confectieschoenen perfect passend te maken voor uw voeten. Dankzij deze expertise heeft Pascal een brede klantenkring in de regio op weten te bouwen. Kievit Schoenen biedt een breed assortiment schoenen, waardoor u met één bezoek direct schoenen kunt kopen én aan laten passen.

Vakkundige reparatie
Schoenmakerij Van den Hoek kan uiteraard ook uw huidige paar schoenen repareren. Zo kan een geliefd paar schoenen weer jaren mee, wanneer bijvoorbeeld de hak of zolen aan vervanging toe zijn. Zeker wanneer u een wat duurdere kwaliteitsschoen hebt is weggooien zonde wanneer reparatie nog goed mogelijk is. Voor het beste resultaat gebruiken zij uitsluitend originele materialen, waardoor ook uw merkschoen weer als nieuw is. Zo repareren zij ook de merken Van Bommel, Van Lier, Santoni, Greve, Magnanni, Giorgio en vele anderen naar de hoogste kwaliteit. Uiteraard tegen zeer schappelijke prijzen, waardoor u weer jaren kunt genieten van een perfecte schoen.

Kom langs
Kom langs voor een reparatie aan uw schoenen of voor een perfect passend advies bij eventuele aanpassingen. Schoenmakerij Van den Hoek is gevestigd in Voetencentrum de Kievit aan de Sabina Klinkhamerweg 10. Bel voor informatie met: 074-76 00 054. Kijk ook op Facebook: Schoenmakerij van den Hoek

Afbeelding