Afbeelding
Foto:

CCT Almelo op zoek naar nieuwe medewerker

ALMELO - Caravan & Camper Techniek Almelo is op zoek naar een nieuwe collega. Dit bedrijf specialiseert in onderhoud, reparatie en aanpassingen van alle merken caravans en campers. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

De functie
Als caravan & camper monteur ben je verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan alle soorten caravans, campers en vouwwagens. Je bent dagelijks bezig met het uitvoeren van onderhoud, rijklaar maken maar ook het monteren van airco's, movers en andere accessoires behoren tot jouw takenpakket.

Wat vragen wij:
Je hebt minimaal een technische achtergrond. Ervaring als monteur is een pré. Je bent klantgericht, flexibel en echte doorzetter. BE Rijbewijs is een pré..

Wat bieden wij:
Een fulltime functie in een jong & gezellig bedrijf. Verschillende doorgroei mogelijkheden. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis, ervaring en je genoten opleiding.

Solliciteren
Lijkt dit je wat? Wil je meer informatie? Stuur dan gauw een e-mail met jouw cv en motivatie naar administratie@cctalmelo.nl. Ons motto luidt niet voor niets, 'Uw vakantie begint bij ons!' Dus wie weet begint jouw carrière ook bij ons!