Vier het leven met ouderen in Twente

HENGELO - Wilt u naar de Hengelose Revue? Voor mensen met een hogere leeftijd gaat dit niet altijd meer vanzelf. Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Stichting Vier het Leven theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die een extra ondersteunende arm nodig hebben of graag samen gaan.


Gastvrouwen en -heren van Vier het Leven halen gasten op en begeleiden ze voor een onvergetelijk avondje uit naar de voorstelling 'Inpakken en Wegwezen' op woensdagavond 6 februari 2019. Het belooft weer een mooi Twents feestje te worden.

Ouderen
Naar mate de leeftijd vordert, gaat dit niet meer zo makkelijk om zelfstandig uit te gaan. Of men gaat niet meer graag alleen. Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit, nemen de drempel weg die ouderen tegenhoudt om de deur uit te gaan. De kosten van een arrangement zijn inclusief toegang voorstelling, begeleiding, vervoer, een kopje koffie/thee bij aankomst en drankje tijdens de pauze of na afloop.

Wilt u mee?
Wilt u met begeleiding naar deze voorstelling op 6 februari 2019? Dan kunt u contact opnemen met het landelijk telefoonnummer van Vier het Leven 035–5245156 of info@4hetleven.nl. Op de website staat ook informatie www.4hetleven.nl U kunt ook vragen naar het programmaboekje met verschillende voorstellingen.